Προφίλ της Έκθεσης

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας ανεξαιρέτως, να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών. Λόγω της πανδημίας η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που δημιούργησε η Mact Media Group -το πρώτο στην Ελλάδα- σε μια προσπάθεια που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια έκθεση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών.

Εκθεσιακό Κέντρο Virtual

Το Virtual περιβάλλον της πλατφόρμας της έκθεσης, είναι εύκολο στη χρήση, φιλικό στον χρήση και παρομοιάζει ακριβώς τη live έκθεση. Στο virtual περιβάλλον της έκθεσης, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τους εκθέτες. Εκεί μπορούν να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, να αλληλεπιδράσουν με τους επισκέπτες αλλά και μεταξύ τους. Η πλατφόρμα λειτουργεί ακριβώς όπως μια live εμπορική έκθεση, με τη μόνη διαφορά την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες. Η δομή της εικονικής έκθεσης περιλαμβάνει ένα εικονικό εκθεσιακό κέντρο .Οι εκθέτες μπορούν να οικοδομήσουν εικονικά περίπτερα στα οποία εμφανίζονται πληροφορίες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες τους ή τα προϊόντα τους, όπως θα έκαναν κατά τη διάρκεια μιας φυσικής εμπορικής έκθεσης. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν αυτά τα εικονικά περίπτερα που εμφανίζονται στο εκθεσιακό χώρο. Οι χρήστες – τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες – μέσα σε αυτό το εικονικό περιβάλλον βρίσκουν κοινό σημείο συνάντησης. Κοινό σημείο για την δημιουργία εμπορικών συμφωνιών. Η δύναμη των εικονικών εκθέσεων είναι η ζωντανή επικοινωνία με επιχειρήσεις (που έχουν δικό τους περίπτερο μέσα σε στην εικονική έκθεση. Όλος ο πλανήτης στην οθόνη του υπολογιστή με πλήρη παρουσίαση κάθε επιχείρησης-εκθέτη.

Νησιωτικοί Προορισμοί

Συμμετέχοντες στην έκθεση θα είναι οι νησιωτικοί προορισμοί της Ελλάδος αλλά και της Μεσογείου με σκοπό να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονέκτημα της περιοχής του, πως μπορεί κάποιος να τους επισκεφθεί, να γνωρίσει τα σημαντικά σημεία και την γαστρονομία τους. Σκοπός είναι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες να γνωρίσουν τα νησιά της Ελλάδας και της Μεσογείου και να πραγματοποιήσουν διακοπές στη περιοχή της επιλογής τους.Η Ελλάδα φημίζετε για τα νησιά της, τα γαλαζοπράσινα νερά και την φιλοξενία των ανθρώπων της. Η Ελλάδα έχει μήκος ακτών 13.676 χιλιόμετρα, που θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο, και οφείλεται στον πλούσιο οριζόντιο εδαφικό διαμελισμό και το έντονο ανάγλυφο της περιοχής, καθώς και στο πλήθος των αναρίθμητων νησιών. Η Ελλάδα η χώρα των νησιών έχει 2.000 νησιά.Μπορεί τα ελληνικά νησιά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε καλοκαίρι, η Μεσόγειος, όμως, µας αποκαλύπτει αμέτρητα -λιγότερο ή περισσότερο γνωστά- «διαμάντια» που επιπλέουν στο απέραντο γαλάζιο. Γνωρίστε όλους τους νησιωτικούς προορισμούς Ελλάδας και Μεσογείου στην virtual έκθεση ‘’Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών’’

MACT MEDIA GROUP

Εταιρία με βαθιά γνώση και σοβαρή εμπειρία χρονιά τώρα σε υπηρεσίες Destination Marketing. Εξειδικεύετε στο τουριστικό Marketing με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αναλαμβάνει καθημερινά σχεδιασμούς και υλοποιήσεις κάθε είδους project, εξειδικεύετε στην διοργάνωση μεγάλων και μικρών EVENT, σημαντικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξειδικεύετε σε όλο το φάσμα, κατασκευή ιστοσελίδων, Web Design και Development, παραγωγή Video, Social Media και Internet Marketing.