Συμμετέχοντες στην έκθεση θα είναι οι νησιωτικοί προορισμοί της Ελλάδος αλλά και της Μεσογείου με σκοπό να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονέκτημα της περιοχής του, πως μπορεί κάποιος να τους επισκεφθεί, να γνωρίσει τα σημαντικά σημεία και την γαστρονομία τους. Σκοπός είναι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες να γνωρίσουν τα νησιά της Ελλάδας και της Μεσογείου και να πραγματοποιήσουν διακοπές στη περιοχή της επιλογής τους.

Η Ελλάδα φημίζετε για τα νησιά της, τα γαλαζοπράσινα νερά και την φιλοξενία των ανθρώπων της. Η Ελλάδα έχει μήκος ακτών 13.676 χιλιόμετρα, που θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο, και οφείλεται στον πλούσιο οριζόντιο εδαφικό διαμελισμό και το έντονο ανάγλυφο της περιοχής, καθώς και στο πλήθος των αναρίθμητων νησιών. Η Ελλάδα η χώρα των νησιών έχει 2.000 νησιά.Μπορεί τα ελληνικά νησιά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε καλοκαίρι, η Μεσόγειος, όμως, µας αποκαλύπτει αμέτρητα -λιγότερο ή περισσότερο γνωστά- «διαμάντια» που επιπλέουν στο απέραντο γαλάζιο.

Γνωρίστε όλους τους νησιωτικούς προορισμούς Ελλάδας και Μεσογείου στην virtual έκθεση ‘’Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών’’